Știrile dimineții - Rezultate în competiții cu participare românească. Sinteza sport

Derbyul Ligii întăi a fost capul de afiș al ultimelor ore, însă nu trebuie uitată victorie de la Lugano a Soranei și Andreei, precum și medaliile de la lupte. Sinteza știrilor din sport, luni, 15 Aprilie 2019.

* Perechea alcătuită din jucătoarele române de tenis Sorana Cîrstea şi Andreea Mitu a cucerit titlul în proba de dublu a turneului WTA de la Lugano (Elveţia), dotat cu premii totale de 250.000 de dolari, după ce au învins, duminică, în finală, cuplul Veronika Kudermetova (Rusia)/Galina Voskoboeva (Kazahstan), cu 1-6, 6-2, 10-8.

* Cele două candidate la titlul de campioană, CFR Cluj şi FCSB, au terminat la egalitate, 0-0, duminică seara, la Cluj-Napoca, într-un meci din etapa a cincea a fazei play-off a Ligii I de fotbal.

* Gaz Metan Mediaş a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 2-1 (1-1), duminică, în deplasare, într-o partidă din etapa a cincea a Ligii I de fotbal. * Naţionala masculină de handbal a României a fost învinsă de echipa Lituaniei, cu scorul de 24-23 (12-11), duminică, la Klaipeda, în Grupa a 6-a a preliminariilor Campionatului European - EURO 2020.

* Jucătoarea română de tenis Jaqueline Adina Cristian a câştigat, duminică, turneul ITF de la Tunis (Tunisia), dotat cu premii totale de 25.000 de dolari, după ce a învins-o în finală pe sportiva chiliană Daniela Seguel, cap de serie numărul şase, cu 6-4, 6-0

* Perechea formată din tenismanul român Horia Tecău şi olandezul Jean-Julien Rojer a fost învinsă de cuplul ruso-spaniol Karen Hacianov/Feliciano Lopez cu 6-4, 6-3, duminică, în prima rundă din cadrul probei de dublu la turneului ATP Masters 1.000 de la Monte Carlo, dotat cu premii totale de 5.207.405 euro.

* România a încheiat Campionatele Europene de lupte găzduite în perioada 8-14 aprilie de Sala Polivalentă din Bucureşti cu patru medalii, dintre care două de argint şi două de bronz. Acestea au fost cucerite la greco-romane şi lupte feminin, singurul stil fără medalie fiind luptele libere.* Sportivul român Virgil Munteanu a ratat, duminică, medalia de bronz la categoria 60 de kilograme (greco-romane) la Campionatele Europene de lupte care se desfăşoară la Sala Polivalentă din Bucureşti.

* Sportivul român Ilie Cojocari a ratat, duminică seara, medalia de bronz la categoria 72 de kilograme, în cadrul Campionatelor Europene de lupte găzduite de Sala Polivalentă din Bucureşti.

* SCM Craiova a întrecut-o pe ASC Corona 2010 Braşov cu scorul de 26-19 (12-11), duminică, în deplasare, într-un meci din etapa a 22-a a Ligii Naţionale de handbal feminin.

* Campioana Cluj Crusaders a întrecut-o pe Timişoara 89ers cu scorul de 21-0, duminică, pe teren propriu, într-un meci din Campionatul Naţional de Fotbal American (CNFA).

* CSTBv Olimpia CSU Braşov este la un singur pas de semifinalele Ligii Naţionale de baschet feminin, după ce a învins-o duminică în deplasare pe Phoenix Ştiinţa Constanţa, cu 65-56 (13-21, 23-7, 11-14, 18-14), într-un meci din sferturile de finală.

* Echipa naţională de futsal a României a învins formaţia Armeniei cu scorul de 5-1 (1-1), duminică, într-un meci amical disputat în Sala Sporturilor Concordia din Chiajna.

* Selecţionata României a fost învinsă de echipa Rusiei, cu scorul de 13-11 (8-5), duminică, la Kaliningrad, în sferturile de finală ale Campionatului European de rugby Under-18.

* Echipa feminină de spadă junioare a României a ocupat locul 15, duminică, la Campionatele Mondiale de scrimă pentru cadeţi şi juniori de la Torun (Polonia), potrivit site-ului Federaţiei internaţionale de scrimă.

* Echipa masculină a României a obţinut două noi victorii, duminică, la Campionatul European de Curling - Divizia C, găzduit de Patinoarul Olimpic din Braşov, potrivit World Curling.

* Slovena Polona Hercog (Nr.89) a câştigat turneul WTA de la Lugano (Elveţia), dotat cu premii totale de 250.000 de dolari, impunându-se duminică în finală, cu 6-3, 3-6, 6-3, în faţa polonezei Iga Swiatek, locul 115 mondial.

* Tenismanul francez Benoit Paire, nr.69 mondial, a câştigat turneul ATP de la Marrakech (Maroc), dotat cu premii în valoare de 524.340 euro.

* Ciclistul columbian Carlos Betancur (Movistar), fostă mare speranţă a sportului cu pedale, dar care nu a confirmat aşteptările, a revenit duminică în atenţie cu o victorie, impunându-se în cursa Klasika Primavera (Spania), ajunsă la cea de-a 65-a ediţie, obţinând prima victorie după anul 2016, informează AFP.

Citește și: Becali, după derby: N-am mai văzut așa ceva! I-a hotărât soarta lui Teja

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel