Stii ce este un UPS centrale termice?

Un UPS centrale termice este o sursa de alimentare neintreruptibila care joaca un rol important in viața noastra de zi cu zi. Daca nu aveti cunostinte tehnice, nu intrati in panica, acesta este un simplu echipament care furnizeaza energie in cazul unei caderi de tensiune. Mentionam ca se conecteaza intre reteaua de alimentare si consumatori  precum calculatoare, monitoare, centrala termica, etc. Sursele de alimentare neintreruptibile se incadreaza in doua categorii: de tip standby sau offline si online sau continuu.

Principalul scop al unui UPS centrale este de a proteja bunurile de efectele adverse pe care le produc panele de curent. Daca locuiti la tara si aveti o centrala pe lemne, in cazul intreruperii energiei electrice pot aparea situatii neplacute deoarece focul inca arde si cazanul se poate supraincalzi. In astfel de situatii focul trebuie stins in cel mai scurt timp. Bineinteles ca, la revenirea curentului trebuie iarasi refacut. Luati in calcul faptul ca socurile electrice sunt cele care pot ucide un produs ce are ca baza de functionare un sistem electric.

Pentru a tine departe asemenea situatii neplacute, puteti achizitiona un UPS pentru centrale termice. In cazul in care are loc o pana de curent, acest UPS pentru centrala pe lemne ofera siguranta si protectie automata deoarece livreaza instantaneu curent electric pentru functionarea pompelor. In cazul in care locuiti in zone izolate, va recomandam sa achizitionati o sursa UPS pentru centrale pe lemne pentru a o mentine functionala tot timpul anului. Ganditi-va ca o pana de curent aparuta pe timp de iarna poate pune probleme serioase in timpul producerii de caldura si apa calda.

Accesati magazinul online 1CCTV si achizitionati un UPS centrala lemne STRONG-800W produs de Strong Euro Power si cu siguranta scapati de grija fluctuatiilor de tensiune si a penelor de curent. Acest model furnizeaza tensiune alternativa de buna calitate, sinusoidala pura pentru consumatorii racordati. Regulatorul automat de tensiune AVR impreuna cu invertorul sunt montate intr-o carcasa metalica rezistenta cu display LCD. Un UPS pentru centrala produs de Strong Euro Power are protectie la suprasarcina, temperatura, tensiune ridicata, tensiune scazuta, tensiune scazuta baterie. Acest model are putere totala 800VA si capacitate nominala 500W. Cuprinde un transformator toroidal si foloseste unda sinusoidala pura identica cu cea din reteaua publica. Se recomanda la alimentarea dispozitivelor electrice care necesita o tensiune de 220-230V AC si este echipat cu afisaj LCD care ofera informatii complete asupra parametrilor de functionare. In concluzie, aceasta solutie de back-up trebuie sa se regaseasca in orice locuinta.

Puteti achizitiona chiar acum un UPS pret imbatabil! Caderile de curent, fluctuatiile de tensiune sau fulgerele nu vor mai constitui o problema achizitionand un UPS centrala. Beneficiile sunt in mod clar multiple si de necontestat. Ele ne pot asigura confort si un somn linistit pe langa siguranta protectiei electronicelor si electrocasnicelor din gospodarie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel