Stevie Wonder, intervenție chirurgicală periculoasă

Stevie Wonder este bolnav și va fi supus unei intervenții chirurgicale complicate.

Cântăreţul Stevie Wonder va fi supus unui transplant de rinichi, a dezvăluit artistul american în timpul unui concert pe care l-a susţinut sâmbătă seară la Londra, informează DPA. 'Sunt bine, totul e bine. Am găsit un donator şi totul e bine', a dezvăluit celebrul cântăreţ american, în vârstă de 69 de ani, în faţa spectatorilor prezenţi la concertul său, organizat în Hyde Park din Londra în cadrul festivalului British Summer Time.

'Vreau să ştiţi că am venit aici pentru a vă transmite dragostea mea şi pentru a vă mulţumi pentru dragostea voastră', a adăugat artistul. Intervenţia chirurgicală va avea loc în luna septembrie, însă acest lucru nu îl va împiedica pe legendarul cântăreţ de culoare să susţină alte câteva concerte înainte de operaţia de transplant renal, a dezvăluit el, în aplauzele furtunoase ale spectatorilor.

Stevie Wonder, care s-a născut orb, este celebru graţie unor piese devenite clasice de-a lungul anilor, precum 'Superstition', 'You Are the Sunshine of my Life' şi 'Living for the City'.

Citește și: West Nile: Pacientă cu transplant de rinichi, între viață și moarte. Ce au descoperit medicii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel