Sterling, penalty ruşinos cu Şahtior. Reacţia fotbalistului

Raheem Sterling, atacantul echipei Manchester City, şi-a prezentat scuzele sale pentru că a provocat un penalty imaginar în cursul meciului câştigat de "cetăţeni" în faţa lui Şahtior Doneţk, cu categoricul scor de 6-0, miercuri seara, în Grupa F a Ligii Campionilor la fotbal. 

"Am încercat să ating balonul şi nu ştiu ce s-a întâmplat. Nu am simţit niciun contact. Scuzele mele arbitrului", a reacţionat jucătorul englez pentru postul de radio BT Sport. În minutul 24, Sterling a căzut singur în careu, fără niciun contact cu fundaşul care se afla în spatele lui, Nikola Matvienko. Apreciind că a avut loc un contact, arbitrul Viktor Kassai a acordat penalty, provocând râsul portarului Andrei Piatov. Brazilianul Gabriel Jesus a transformat lovitura de pedeapsă majorând la 2-0 scorul pentru campionii Angliei. 

Guardiola: "Noi am realizat că nu a fost penalty"

Întrebat în legătură cu acest penalty, Pep Guardiola a precizat că jucătorul său ar fi trebuit să-l avertizeze pe arbitru că nu a fost un fault. "Noi am realizat că nu a fost penalty. Raheem ar fi putut să-i spună arbitrului. Nu ne place să înscriem din asemenea situaţii", a afirmat antrenorul spaniol, pledând în acelaşi timp pentru sistemul de asistenţă video la arbitraj (VAR), ce va fi introdus în Liga Campionilor din sezonul viitor. 

"VAR nu există la UEFA, aceasta este problema. Arbitrul trebuie ajutat de tehnologie. Nu este în regulă să se înscrie un gol în modul acesta, dar s-a întâmplat şi împotriva noastră în sezonul trecut cu Liverpool", a adăugat el. Manchester City a realizat scorul zilei, 6-0 cu Şahtior Doneţk, Gabriel Jesus reuşind un hat-trick. Pe lista marcatorilor s-au mai aflat David Silva, Raheem Sterling şi Riyad Mahrez. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel