Stephane Acka (U Craiova) - Honved ne poate surprinde doar la fazele fixe sau pe contraatac

Fotbalistul formaţiei Universitatea Craiova, Stephane Acka, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că Honved Budapesta, adversara din meciul de joi din Europa League, poate surprinde doar la fazele fixe şi pe contraatac.

"Ne aşteaptă un meci greu, trebuie să fim capacitaţi la maximum pentru a obţine victoria. Este important să câştigăm pentru noi, pentru suporteri, pentru club. Meciul tur am jucat foarte bine. Acum ştim că Honved se apără foarte bine, iar noi trebuie să fructificăm şansele pe care le vom avea mâine. Noi cred că am demonstrat pe teren că suntem mai buni decât ei. Pentru că în tur ei au avut o singură ocazie. Şi ajungeau la noi în careu numai din aruncare de la margine sau corner, atât. Nu ştiu de ce au zis cei de la Honved că noi suntem mai slabi decât Zalgiris (n.r. - adversara echipei Honved din primul tur preliminar). O să le arătăm mâine că suntem mai buni decât ei. Honved ne poate surprinde doar la fazele fixe. Sau pe contraatac, dacă noi nu vom sta bine în teren. Altfel nu ne pot pune mari probleme. Vom încerca să începem meciul cât mai bine, cu agresivitate, cu dăruire, cu voinţă şi atunci va fi bine", a afirmat el.

Fundaşul ivorian a menţionat că va lupta pentru fiecare minge pentru a-i face fericiţi pe suporteri. "Mă motivează faptul că suporterii îmi sunt aproape. Am fost fluierat în trecut, dar asta se mai întâmplă. Cel mai important este randamentul meu. Încerc să fiu cât mai bun la fiecare meci, să dau totul pentru echipă, pentru club, pentru suporteri. Eu sunt foarte fericit de faptul că suporterii mă apreciază. Înseamnă că fac treabă bună. Sunt pregătit pentru meciul de mâine. Am o mică lovitură, dar sunt bine. Mâine cu băieţii vom lupta pentru fiecare minge, nu ne temem de arbitri sau de cei de la Honved. Suntem puternici", a explicat Acka.

Echipa de fotbal Universitatea Craiova întâlneşte, joi, de la ora 19:15, pe Stadionul Ion Oblemenco, formaţia maghiară Honved Budapesta, într-o partidă contând manşa secundă a turului al doilea preliminar al Europa League. Meciul tur disputat la Gyor s-a încheiat la egalitate, scor 0-0.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel