EXCLUSIV  Stela Popescu, un an de la moartea artistei. VIDEO difuzat după dispariția sa

Stela Popescu s-a stins din viață pe 23 noiembrie 2017, cu o lună înainte să împlinească 82 de ani. Vineri, se împlinește un an de când marea doamna a Teatrului de Revistă, aşa cum a fost considerată Stela Popescu, a decedat.

La data de 25 octombrie 2017, Stela Popescu a fost invitată la DCNews LIVE. Este ultimul interviu acordat de marea actriță.

"Sunt extrem de ocupată. Joc la Teatrul 'Constantin Tănase', joc la teatrul de copii, mă cheamă lumea încă, nu prea am timp să stau să mă așez", spunea, în interviu, Stela Tănase.

Iată interviul acordat de Stela Popescu pentru DCNews:

Mesaj pentru români 

În ziua în care Stela Popescu a acordat un interviu în redacția noastră, jurnalișii DCNews au lansat un îndemn pentru invitați. Astfel, începând cu acea zi, toți cei care veneau la DCNews erau rugați să transmită un mesaj pentru români, cu prilejul zilei 1 Decembrie 2017, care urma să fie publicat ulterior.

"Eu sunt o româncă adevărată. Iubesc România! Mi-e drag pământul ăsta! Niciodată nu mi-a fost drag să mă duc în altă parte. Iubesc România și vă rog și pe voi să vă gândiți la viitorul ei", a zis Stela Popescu în redacția DC News după interviul pe care l-am difuzat pe data de 25 octombrie.

Iată mesajul integral pentru ziua de 1 Decembrie 2017: "Ne apropiem de o mare sărbătoare. Să nu râdeți de mine. Eu sunt o româncă adevărată. Iubesc România! Mi-e drag pământul ăsta! Niciodată nu mi-a fost drag să mă duc în altă parte. Iubesc România și vă rog și pe voi să vă gândiți la viitorul ei. Este păcat. Țara asta este minunată. Poporul acesta este plin de talent. Faceți-l mai fericit! Dacă dumneavoastră veți crede în bucuria noastră, și viața va fi mai frumoasă. La mulți ani, vouă, tuturor! Și haideți să ne unim în bine. Gânduri bune pentru viitor. La mulți ani!".

Mesaj tulburător pentru tinerii actori

Tânăra coregrafă Ioana Macarie de la Teatrul "Stela Popescu" a dezvăluit, într-un interviu acordat DCNews, mesajul îndrăgitei actrițe transmis tinerilor actori chiar înainte să moară. "Eu eram în proiect. A avut spectacol luni și marți, "Coana Chirița". Joi s-a întâmplat tragedia și luni, marți a jucat pe scena mare în "Coana Chirița". Nu se simțea nimic, doar că și-a exprimat foarte mult atașamentul de oamenii teatrului. Nu știu cum a găsit momentul aceasta, eu îmi aduc aminte, în culise stătea și se uita la dansatori, se uita la noi și ne-a spus: 'Ce drag mi-e de voi. Doamne, ce mult vă iubesc!'. Nu am văzut ca un adio, ci ca pe un mesaj motivant. Dar... și cum s-a întâmplat totul, cum a venit imediat domnul Nicolae Pungă, imediat după, dânșii deja vorbiseră, deja stabiliseră direcția în care o să meargă teatrul", a povestit Ioana Macarie, la interviul DCNews.

Alexandru Arșinel, ultima scrisoare către Stela Popescu

Ultima scrisoare a lui Alexandru Arșinel pentru Stela Popescu este una extrem de emoționantă. "Câteodată trebuie să mori ca să ai parte de o slujbă atât de minunată. Să mă iertaţi că nu am să vorbesc liber, pentru că îmi este greu. Am avut câteva zile infernale. A plecat Stela! Şi lasă în urmă o imensă durere neamului românesc, familiei, prietenilor, mediului artistic. Când m-am referit la familie, m-am gândit şi la familia noastră, de la Teatrul de Revistă Constantin Tănase. Stela! Plecarea ta reprezintă o mare pierdere. Mă simt singur pe scenă, fără tine. După 4 decenii în care am împărţit aplauze şi lacrimi ... vei rămâne steaua noastră. Începând de astăzi, o nouă stea va străluci pe cer, în constelaţia marilor valori care nu mai sunt printre noi", sunt gândurile aşternute în ultima scrisoare a lui Alexandru Arşinel către Stela Popescu.

Vezi și: EXCLUSIV Stela Popescu, 1 Decembrie 2017 VIDEO. Clip nedifuzat, mesaj pentru români



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel