Farmacia Catena, anunț după moartea Stelei Popescu

Reacția Farmaciei Catena după moartea Stelei Popescu: „Durere mare în familia noastră”.

Stela Popescu apărea zilnic pe micile ecrane în postura de imagine a lanțului de Farmacii Catena. Alături de partenerul său de scenă, Alexandru Arșinel, marea doamnă a teatrului românesc intra în casele românilor prin intermediul clipurilor publicitare.

Catena, mesaj devastator după moartea Stelei Popescu

Din păcate, Stela Popescu s-a stins din viață. A fost găsită decedată în propria casă, joi, 23 noiembrie, iar reprezentanții lanțului de farmacii au ținut să transmită un mesaj pe care nu ar fi dorit vreodată să-l scrie.

[citeste si]

"Catena își exprimă regretul că una dintre cele mai importante actrițe pe care România a avut-o, draga noastră prietena, Stela Popescu, a încetat din viață, la vârsta de 81 de ani. În urma unei colaborări de peste 15 ani, am descoperit în Stela Popescu un om cu un suflet de aur, o profesionistă desăvârșită, dedicată performanței. Toți colegii din Catena sunt profund marcați de această veste. Stela a iubit viața cu adevărat, a fost pentru noi un model de comportament, iar momentele petrecute împreună ne vor rămâne veșnic în amintire", au transmis reprezentanții companiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel