EXCLUSIV  Stela Popescu - Cristina Stamate. George Ivaşcu: E ceva incredibil - VIDEO

Actriţele Stela Popescu şi Cristina Stamate au jucat împreună pe scena Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”, prietenia lor continuând şi în spatele cortinei. Într-un interviu acordat DC News, George Ivaşcu a făcut o serie de mărturisiri emoţionante.

Iubindu-şi meseria, pe care au practicat-o cu multă iubire şi dăruire, Stela Popescu şi Cristina Stamate cucereau publicul cu fiecare reprezentaţie. A doua zi după ce Stela Popescu a fost înmormântată, Cristina Stamate s-a stins din viaţă.

„Prietene până la moarte"

Actorul George Ivaşcu a spus că „au fost prietene până la moarte". „Este ceva incredibil acolo. Stela Popescu și Cristina Stamate erau prietene, împărțeau aceeași cabină. Aș putea spune că au fost prietene până la moarte, pentru că lucrurile s-au petrecut în aceeași perioadă. Este ceva incredibil. E foarte greu", a spus directorul Teatrului Metropolis.

„Unicitatea doamnei Stela Popescu... cu ce să o înlocuieşti? Mi-e greu să spun. Uite, luaţi-o pe actriţa X, care are ceva... Nu este adevărat. Energia pozitivă pe care o avea doamna Stela Popescu... Pot să mai fie oameni care să o aibă, dar e greu", a mai spus George Ivaşcu.

„Pare uşor, nu e deloc adevărat"

„Ştiinţa poantei, păstrarea acelui bun simţ cât să nu pici în vulgar presupun să fii un actor cu foarte mult echilibru. Pici în vulgar foarte uşor. Actorii de revistă importanţi sunt, de fapt, nişte actori care au o ştiinţă a poantei – mă refer că ştiu unde să pună accentul în propoziţie ca tu să râzi. Pare uşor să faci comedie, nu e deloc adevărat. Sunt actori de comedie şi actori de râs", a declarat George Ivaşcu.

Acesta consideră că talentul în România nu s-a epuizat. „Dar am zis talentul. Atenţie mare către oameni care au potenţial, calităţi şi trebuie profesionalizaţi într-un gen", a spus actorul în cadrul interviului.

Răspunsul complet, în filmarea de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel