Stegarul găsit de PNL, greșeală majoră. Hillerin: Să-și vadă, dracului, lungul nasului

Un pensionar a mers pe jos, în ultimele zece zile, 500 kilometri Bucureşti - Cluj-Napoca pentru a îndemna oamenii să iasă la vot în 26 mai şi să voteze persoane fără dosare penale.

Bărbatul a avut cu el un steag tricolor şi unul al UE, dar şi un banner cu mesajele „Ieşi la vot. Ieşi şi votează ca fii tăi să vină acasă" şi „300 de parlamentari. Fără penali". Corect este FIII tăi.

Jurnalistul Patrick Andre de Hillerin a făcut un comentariu vizavi de acest subiect.

”Nu mai lăsați analfabeții să vă reprezinte! Nu, boule, nu este corect "Ieși și votează ca fii tăi să vină acasă!". Corect, analfabetule, este "Ieși și votează ca fiii tăi să vină acasă!". Bine, foarte, dar foarte corect ar fi să știi că fiii nu vin acasă după europarlamentare, că nu se schimbă guvernul, analfabet politic ce ești.

Dar sigur râzi de Dăncilă, când ai timp liber. Analfabetule!”, a scris jurnalistul pe Facebook.

”Hai să lămurim niște lucruri: eu nu sunt persoană publică. NU la cerere. De aia evit să apar la tv, pentru că meseria mea presupune ceva mai multă discreție. Când mă duc să fac o anchetă, nu vreau să mă arate lumea cu degetul pe stradă. Domnul pensionar din Cluj, care "a mărșăluit pe jos" cu un steag agramat este mai persoană publică decât mine. El asta și-a dorit. Să fie băgat în seamă. Se dorește exemplu, model, este purtător de steag. De aia nu retractez nimic. Să-și vadă, dracului, lungul nasului. Să învețe limba română, și de-abia apoi să încerce să ne deștepte și pe noi!

Prima formă de respect și de patriotism în raport cu o nație, un popor, este să folosești corect limba natală a acestora. Dacă noi, de Hillerinii, care suntem francezi, secui, moldoveni, dar români, putem să o facem de un secol, învățați-o și voi, în plua mea! Că sunteți aici de 2000 de ani”, a mai scris jurnalistul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel