Urmărește emisiunea live


Ștefănescu răspunde acuzațiilor lui Orban: O să vedeți și dumneavoastră

Codrin Ștefănescu
Codrin Ștefănescu

Secretarul general al Partidului Social Democrat, Codrin Ştefănescu, a reacţionat marţi la declaraţiile preşedintelui PNL, Ludovic Orban, precizând că PSD a încheiat un contract cu Poşta Română, în vederea difuzării unui ziar de campanie.

"E o aberaţie, evident, ce a spus Orban. Noi am lansat un ziar al partidului şi am făcut contract oficial cu Poşta. Şi Poşta îl va transmite tuturor celor care trebuie să primească acest ziar. În acest ziar, o să vedeţi şi dvs. un număr, este vorba despre realizările pe care le-a făcut Guvernul PSD în aceşti doi ani de zile, cu mesaje electorale, cu lucruri punctate foarte bine, legate de pensii, de salarii, de IMM-uri, de firme, de reducerea impozitelor, de anularea unor impozite. Lucruri pe care orice român vrea să le citească, să ştie despre ce e vorba", a arătat Ştefănescu, într-o declaraţie acordată presei, la Palatul Parlamentului.

Întrebat de tiraj, Ştefănescu a replicat că "totul va fi cunoscut şi transparent" şi că PSD lucrează "în parametrii legali".

"Asta e o chestiune internă de organizare a Poştei. Şi dacă cei de la PNL îşi lansează un ziar prin Poştă, la fel se va întâmpla. Dar de aberaţiile lansate în spaţiul public de Orban şi camarila lui ne-am săturat. Nici nu putem să răspundem la aşa ceva. Sunt atât de ilogice şi atât de sfidătoare şi de fără noimă ceea ce lansează ei, că nu ai un răspuns, că nu poţi să dai un răspuns logic la o chestie ilogică total", a menţionat el.

PSD nu va semna protocol cu Sindicatul Liber din Poșta Română'

Ştefănescu a declarat că PSD nu va semna un protocol cu Sindicatul Liber din Poşta Română. El a menţionat că au avut loc întâlniri între reprezentanţii PSD şi cei ai sindicatelor, dar că acestea din urmă nu se vor implica în campania electorală.

"Ne-am întâlnit cu foarte multe sindicate săptămâna trecută, după cum v-am spus, dar nu cu cel din Poşta Română. Ne-am întâlnit cu principalele confederaţii. Unele sunt aliatele noastre, după cum bine ştiţi - şi CNSLR Frăţia şi Meridian, cei de la Sanitas. Noi avem în istoria partidului o veche relaţie cu aceste sindicate", a spus Ştefănescu.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunţat că Partidul Naţional Liberal va da în judecată Partidul Social Democrat, după ce PSD ar fi încheiat un protocol cu Sindicatul Liber din Poşta Română, în urma căruia factorii poştali ar fi obligaţi să distribuie materiale de campanie pentru social-democraţi.

Vezi și: PSD, miting în București? Codrin Ștefănescu, declarații înainte de reuniunea liderilor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel