Ştefan Ioniţă, Consiliul de Administraţie CNAIR, mandat prelungit

Consiliul de Administraţie al CNAIR a prelungit mandatul directorului general, Ştefan Ioniţă.

Consiliul de Administraţie al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a prelungit, vineri, mandatul directorului general interimar, Ştefan Ioniţă, au declarat, pentru Agerpres, surse oficiale.

Mandatul acestuia urma să expire pe 13 ianuarie 2018. Ştefan Ioniţă a fost numit director provizoriu al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) în data de 13 ianuarie 2017, Ministerul Transporturilor anunţând, la acea dată, că va ocupa această funcţie până la finalizarea procedurii de selecţie a conducerii, prevăzută de Ordonanţa de Guvern 109/2011. Ioniţă are 38 de ani şi a condus, din 2014 până în 2017, Direcţia Tehnică şi Calitate a CNAIR.

Între 2004 şi 2014, a ocupat mai multe funcţii în cadrul CESTRIN (Centrul de Studii Tehnice Rutiere şi Informatică). Este absolvent al Universităţii Tehnice de Construcţii Bucureşti - Facultatea de Căi Ferate, Drumuri şi Poduri şi a Masteratului 'Maşini şi Sisteme de Producţie' din cadrul Universităţii Politehnica Bucureşti.

Fostul şef al companiei de drumuri, Cătălin Homor, a fost revocat din funcţie din cauză că s-au constatat deficienţe de gestionare a activităţilor companiei.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel