Ștefan Bănică, mesaj emoționant în urma tragediei de la Caracal: Mi s-a strâns inima cât un purice

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Ștefan Bănică a postat în urmă cu puțin timp, pe pagina personală de Instagram, o fotografie cu Alexandra Măceșanu, împreună cu un mesaj extrem de emoționant. 

Ștefan Bănică a reacționat pentru prima dată după tragedia de la Caracal. Îndrăgitul cântăreț a postat pe pagina personala de Instagram, o fotografie în care apare cu Alexandra Măceșanu, una dintre victimele lui Gheorghe Dincă, împreună cu un mesaj emoționant.

Fotografia cu cei doi a fost făcută în urmă cu 3 ani, la Alba Iulia și făcută publică de unul dintre profesorii de dans ai Alexandrei. 

"Am făcut multe poze la viață mea, dar, când am văzut această fotografie, cu această copila, Alexandra Macesanu, de care nu știam, poză făcută, se pare, acum 3 ani la Albă Iulia, mi s-a strâns inima cât un purice. Ce s-a întâmplat la Caracal e o tragedie de proporții. Sunt revoltat, că majoritatea dintre voi, am un sentiment profund de indignare cu neputință și amărăciune că trăiesc într-o țară în care ura, hoția, prostia, corupția nu mai au nici o limita. Oare câte cazuri "Alexandra", "Luiza", "Colectiv" vor mai fi, că să ne trezim și să schimbăm ceva real?!", a scris Ștefan Bănică, profund emoționat de tragedie.

În doar câteva minute, postarea artistului a adunat nenumărate reacții și aprecieri. 

Vezi și: Meghan Markle, criticată dur de sora sa vitregă: Sper să o macine. Este o rușine

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel