Steaua sau FCSB? CNA a decis

Consiliul Național al Audiovizualului a dezbătut sutele de plângeri pentru mai multe televiziuni din România care au folosit numele de Steaua, în loc de FCSB deși există o sentință definitivă prin care clubul condus de Gigi Becali pierde denumirea cunoscută de toți iubitorii fotbalului. 

În cadrul ședinței CNA au fost prezenți și reprezentanții televiziunilor acuzat că au folosit în timpul comentariilor Steaua în loc de FCSB. Mai mult decât atât, au existat situații în care pe burtiere, sau chiar pe grafica făcută pentru scor să apară numele de Steaua. 

Propunerea de interzicere a folosirii numelui de Steaua a primit doar patru voturi, de la Monica Gubernat, Radu Herjeu, Răsvan Popescu și Radu Călin Cristea, informează paginademedia.ro. 

Împotrivă au votat Valentin Jucan, Orsolya Borsos, Viorel Vasile Buda și Dorina Rusu. 

Clubul Sportiv al Armatei și-a înființat la sfârșitul anului 2016 o echipă de fotbal, iar fostul internațional Marius Lăcătuș a fost numit antrenor-coordonator (director tehnic).

Înființarea echipei militare vine ca urmare a litigiului dintre Clubul Sportiv al Armatei Steaua și gruparea din Liga I, FC Steaua București, în urma căruia clubul finanțat de Gigi Becali a pierdut dreptul de folosire a mărcii "Steaua București" și a fost obligat să își schimbe denumirea în FCSB.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel