Steaua - Plzen. Jucătorul de care se tem cehii

Antrenorul Viktoriei Plzen, Pavel Vrba, e optimist înaintea meciului cu FCSB.

"E adevărat că Steaua s-a întărit, dar în acelaşi timp jucătorii noi au nevoie de acomodare. Nu va fi chiar atât de uşor să joace la capacitate maximă în scurt timp. Dintre jucătorii Stelei, cel mai periculos mi s-a părut Budescu. Noi vom juca la Bucureşti aşa cum am făcut-o ultima dată, pentru că ne-a ieşit un joc bun, chiar dacă Steaua a egalat până la urmă. Eu sunt optimist, chiar dacă nu par întotdeauna aşa", a spus Vrba.

Nu sunt dezamagit 

"Nu sunt dezamăgit că am picat cu Steaua, deşi poate cu altă echipă era mai uşor. E o dezamăgire pentru ce s-a întâmplat în ultimele două meciuri cu Steaua. Pentru mine important este că suntem într-o grupă de cupă europeană. Este o realizare, deşi ne doream să ne calificăm în Liga Campionilor. Un avantaj avem că nu mai trebuie să căutăm materiale despre echipă, că putem să urmărim cele două meciuri şi să încercăm să nu mai facem greşelile pe care le-am făcut. Pe mine mă interesează mai mult cum jucăm noi", a mai declarat Pavel Vrba.

Nu mă simt chiar ca acasă

"Mă bucur că sunt aici. E un stadion frumos şi vremea e bună, dar nu mă simt chiar ca acasă. Nu neapărat avem de luat o revanşă, va fi altceva faţă de Liga Campionilor. Avem respect faţă de adversar, dar noi am venit să câştigăm. Nu ar fi trebuit în cele două meciuri să primim atâtea goluri, ci ar fi trebuit să marcăm mai multe. Acum este mai simplu, se joacă mai multe meciuri decât în preliminariile Ligii şi, din acest punct de vedere, presiunea este mai mică. Nu pot spune cum va fi meciul, dar ştiu că una e să jucăm acasă în campionat şi alta în cupele europene. Ne este indiferent ce adversar avem, mai puţin contează cu cine suntem în grupă, noi vrem să mergem mai departe în primăvara europeană. Sper ca de data asta să reuşim să câştigăm, pentru că până acum nu am reuşit să facem asta cu echipele româneşti", a afimat şi mijlocaşul Daniel Kolar.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel