Steaua. Legendele clubului, prezente pentru ultima oară pe Ghencea

Jucători de legendă ai clubului de fotbal Steaua au păşit, marţi, pentru ultima oară pe gazonul stadionului din Bulevardul Ghencea înaintea demolării acestuia în vederea EURO 2020, în cadrul unui eveniment organizat de Clubul Sportiv al Armatei.

Au fost prezenţi componenţi ai echipei care câştiga Cupa Campionilor Europeni, Miodrag Belodedici, Marius Lăcătuş, Gabi Balint, Adrian Bumbescu, Anghel Iordănescu, dar şi reprezentanţi ai formaţiei care atingea faza semifinalelor Cupei UEFA în 2006, Mirel Rădoi, George Ogăraru şi Adrian Neaga. Aceştia au acordat autografe şi s-au fotografiat cu cei aproximativ 70 de suporteri stelişti, iar la final au primit din partea CSA Steaua câte o mostră din gazonul stadionului pe care au jucat. Pe teren a avut loc un meci demonstrativ între echipele de juniori ale clubului Steaua, folosindu-se mingea oficială a Campionatului European din 2020. La eveniment au mai participat preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu şi primarul Sectorului 5, Daniel Florea.

Demolarea stadionului, începută

Comandantul Clubului Sportiv al Armatei, Cristian Petrea, a declarat că demolarea efectivă a început la 20 august, prin excavarea pământului de sub una dintre peluze. 'Investiţia în noul stadion va fi de 60 de milioane de euro şi va fi gata în martie 2020. Atunci va fi inspectat şi omologat de UEFA. Demolarea a început, jumătate din peluză este deja excavată, pentru că e făcută pe val de pământ. De mâine se începe cu scoaterea scaunelor. Data oficială a începerii demolării este 20 august, atunci a fost dat ordinul de către Compania Naţională de Investiţii. Iar demolarea trebuie să dureze 3 luni, deci totul va fi jos pe 20 noiembrie. Sâmbătă stadionul va fi deschis între orele 10 şi 16 pentru ca suporterii să îşi ia rămas bun de la acest stadion încărcat de istorie', a spus Petrea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel