Steaua - FCSB, fuziune. Armata, lovitură pentru Becali

Gigi Becali
Gigi Becali

Anghel Iordănescu și Mihai Stoichiță, foști antrenori la Steaua, au vorbit recent despre scandalul Gigi Becali și Armata și au lasat ipoteza unei împăcări între cele două părți, scrie GSP.

Generalul Cristian Petrea, președintele Clubului Sportiv al Armatei Steaua, a reacționat după aceste declarații și a spus că CSA Steaua nu are de când să se impace cu Gigi Becali și să fuzioneze cu FCSB.

"Nu știu între cine s-ar fi purtat genul ăsta de discuții, de fuziuni și așa mai departe. Așa cum am declarat întotdeauna, noi suntem Clubul Sportiv al Armatei Steaua. Noi nu fuzionăm cu nimeni! Noi suntem proprietarii de drept ai mărcii Steaua București, avem drumul nostru și ne dorim să continuăm mai departe. Avem niște obiective de îndeplinit și vrem să mergem să le îndeplinim. Eu nu am participat la alte discuții", a spus Cristian Petrea potrivit TV Digi Sport.

În decembrie 2015, Armata a câștigat dreptul asupra mărcii Steaua, iar CSA și-a înscris echipa de fotbal în Liga 4, la startul acestui sezon, și a anunțat că obiectivul formației este promovarea în sezoane consecutive. În prezent, Steaua este liderul Ligii 4, la egalitate de puncte cu Academia Rapid, dar cu un golaveraj superior, mai precizează sursa citată.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel