Steaua. Becali - Talpan, proces. O nouă bătălie câștigată de Armată

Gigi Becali
Gigi Becali

Tribunalul București a respins azi o excepție invocată de avocații FCSB. Totodată, magistrații au amânat pentru 7 martie pronunțarea în dosarul în care CSA Steaua îi cere lui Becali daune de 37 de milioane de euro.

Continuă emoțiile pentru FCSB și Gigi Becali! Azi a mai avut loc o bătălie între Clubul Sportiv al Armatei Steaua și cel din Liga 1. Oficialii clubului sportiv îi cer 37 de milioane de euro patronului FCSB, acesta fiind acuzat că a folosit marca Steaua ilegal, din 2004 până în 2014.

Azi, judecătorii Tribunalului București au anunțat că au respins o excepție de apărare a FCSB.

"Avocații FCSB au invocat faptul că acțiunea CSA Steaua ar fi fost tardivă, dar instanța nu a ținut cont și a respins argumentul. Cazul va merge mai departe, noul termen urmând să aibă loc pe 7 martie", au precizat surse judiciare. Decizia nu va fi definitivă, putând fi atacată cu apel, scrie GSP.

După ce a câştigat definitiv brandul Steaua, Ministerul Apărării Naţionale a solicitat în mod oficial să fie evaluată marca. În februarie 2016 a venit şi rezultatul evaluării, care a stabilit un nivel de 57,3 milioane de euro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel