Steaua-Astra 3-0. Becali dezlănțuit după meci

Gigi Becali s-a dezlănțuit după victoria FCSB în fața Astrei, scor 3-0. Declarațiile patronului au fost pline de ironii atât la adresa juristului CSA, cât și a adversarilor din Liga I.

"Vezi, Tălpănică, o să te dau pe mâna lui Șumudică!", a strigat Gigi Becali după meci.

Gigi Becali a spus de asemenea și motivul pentru care Șumudică era mai nervos decât de obicei. El nu a uitat să îl ironizeze nici pe juristul Talpan, nici adversarii FCSB din play-off-ul Ligii i. 

"Avea vreo miză? Șumudică era nervos pentru că asta e ambiția lor, să bată Steaua. Dar Steaua este o nucă prea tare pentru toți, aveam așa o trăire că vom câștiga. Toate echipele din play-off au căzut. Azi am văzut că și Viitorul, și Craiova au jucători obosiți. Și Astra la fel. CFR, obosită. Dinamo nu e căzută încă. Lupta se dă între noi și Viitorul, dar nu cred că va ține pasul până la final. O să spun și eu la fel cum spun cei de la CSU: Craiova e o echipă foarte bună, cu jucători foarte buni și o să avem un meci foarte dificil. Nu avem prima șansă, nu e Steaua favorită, sperăm să avem și noi puțin noroc și să luăm în serios meciul, că e un meci foarte dificil", a ironizat Gigi Becali discursul oltenilor.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel