STB vrea să distribuie călătorilor măști sanitare

STB intenționează să achiziționeze și să distribuie călătorilor măști sanitare astfel încât să fie prevenite îmbolnăvirile de gripă, a anunțat directorul Societății, Andrei Creci. 

„Ca și anul trecut Societatea de Transport București va achiziționa servicii de dezinsecție și dezinfectarea a mijloacelor de transport în comun. Tot parcul circulant, adică circa 1.600 de autobuze, tramvaie și troleibuze, vor fi dezinfectate, ca și anul trecut. Această activitate va avea loc în intervalul de retragere la depou și autobaze, adică între orele 22.00 și ora 1.00, de către o companie specializată", a declarat Andrei Creci, directorul Societății de Transport București (STB, fost RATB).

Pentru dezinfectare va fi folosită, la fel ca și anul trecut, Cloramina, care va fi aplicată pe barele de susținere, pe geamuri, pe scaune și pe mânerele scaunelor.

„Ca element de noutate, anul acesta, STB intenționează să achiziționeze și să distribuie către toți călătorii care vor dori acest lucru, măști sanitare, pentru ca să fie prevenită și mai mult apariția unor noi focare de infecție în mijloacele de transport în comun, unde se știe, oamenii stau mai mult sau mai puțin înghesuiți", mai precizează Creci.

Anul acesta sunt raportate 939 cazuri de gripă în Capitală, numărul fiind mai mare decât sezonul trecut.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel