Statut lideri PNL, modificare. Ludovic Orban: Este dreptul oricui să conteste

Ludovic Orban
Ludovic Orban

Ludovic Orban a declarat că propunerea de modificare a statutului partidului în sensul posibilităţii demiterii şefilor de filiale judeţene cu majoritatea voturilor membrilor BPN urmăreşte îmbunătăţirea performanţei electorale a formaţiunii. 

"A fost votată o propunere în Biroul Politic Naţional. Este o propunere care urmăreşte o mai bună capacitate pentru Biroul Executiv de a putea îmbunătăţi performanţa electorală a partidului, mai ales în acele filiale în care, în mod evident, nu se respectă deciziile partidului, campaniile naţionale sau nu îşi ating obiectivele electorale. Nu este modificat statutul. Doar s-a votat o modificare a statutului", a spus Orban la Parlament. 

Întrebat despre faptul că preşedintele PNL sector 3, Florin Alexe, a cerut renumărarea voturilor în cazul acestei decizii, Orban a răspuns: "Este dreptul oricui să facă orice fel de contestaţie. S-a numărat de trei ori. Scorul a fost acelaşi, oricât de mult ar fi încercat să schimbe electoratul". 

Biroul Politic Naţional a votat, luni, modificarea statutului partidului, în sensul în care şefii filialelor judeţene vor putea fi demişi cu majoritatea voturilor membrilor BPN. 

Vezi și: Statutul PNL, modificări. Lideri, demişi cu majoritate simplă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel