Staţiune de schi, premiu la tombolă

Schi
Schi

Staţiunea Fideriser Heubergen din Elveţia a decis să organizeze o competiţie unicat în urma căreia câştigătorul se va putea bucura timp de 24 de ore de întreaga staţiune, care include 15 kilometri de pârtie, cel mai lung tobogan din Elveţia, trei vile, un hotel şi 76 de angajaţi, scrie publicaţia 20 Minuten. 

Câştigătorul se va putea bucura de acest premiu singur sau împreună cu 999 de prieteni, dintre care 222 vor putea petrece şi noaptea în staţiune. Valoarea premiului este estimată la cel puţin 100.000 de franci (89.000 de euro) iar staţiunea care organizează această competiţie susţine că este prima de acest fel din Elveţia. 

"Am vrut să oferim ceva special care este personalizat pentru zona noastră", a declarat Henrik Vetsch, directorul general al staţiunii de ski Heuberge AG. Acesta a declarat că este curios dacă câştigătorul va decide să se bucure singur de pârtiile de schi sau împreună cu un grup restrâns de prieteni. 

Competiţia este deschisă pentru oricine şi se va derula până la 30 decembrie. Pentru a lua parte, concurenţii trebuie doar să completeze un formular. Câştigătorul va avea la dispoziţie întreaga staţiune de schi începând cu ziua de duminică 13 ianuarie, ora 16, şi până luni, 14 ianuarie, ora 16. 

Vezi şi: Securitate informatică. Noi reglementări intrate în vigoare

Avarie termoficare Bucureşti. RADET: Când reporneşte căldura

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel