Stat paralel. Cozmin Gușă: ”Dragnea, un component și un beneficiar”

Ponta Dragnea
Ponta Dragnea

Consultantul politic Cozmin Gușă a vorbit, în cadrul emisiunii Realitatea românească, despre subiectul momentului, statul paralel.

„Unde nu au serviciile secrete putere?”, se întreabă Cozmin Gușă, care a precizat că e limpede că în perioada noastră democrația este mimată.

„În România e mimată de mult timp. Problema nu e cu statul paralel, problema e a unui om care s-a dus în statul paralel. O fi devenit și Dragnea prieten cu Coldea? Te victimizezi cu un lucru legat de statul paralel...A ridicat un concept și a ridicat tot partidul ca să râdă toată Europa de noi. Dragnea este un component și un beneficiar. Statul paralel a existat tot timpul. Așa au ajuns oameni ca Victor Ponta, beneficiar al jocului statului paralel, pentru că l-a prădat pe Geoană, și Băsescu l-a pus președinte la PSD, nu a ajuns din spuma mării. Victor Ponta a intrat pe ușa principală, Dragnea a intrat pe la bucătărie, a trebuit să taie porcul”, a declarat Cozmin Gușă la Realitatea TV.

Analistul mai spune că Liviu Dragnea nu este îndreptățit să vorbească despre statul paralel pentru că a fost el însuși beneficiar. 

„Acest joc prostesc este ceva de speriat. Încrederea românilor în actul politic se prăbușește total. PSD rămas singurul partid din România, iar a te ridica împotriva lui Dragnea este un act de militantism care poate rezolva problema partidului”, a conchis Cozmin Gușă. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel