START! Gala Premiilor UNITER 2017

Pe 8 mai 2017 sărbătorim 25 de ani de la primele premii din teatrul românesc. 25 de ani de istorie teatrală din care au rămas amintiri, nostalgii şi imagini emoţionante. 

Cu inima deschisă, lansăm campania de promovare a artiştilor aflaţi în competiţie la Gala Premiilor UNITER. O campanie interactivă ce oferă posibilitatea publicului să fie mai aproape de concurenţi şi să-i susţină cu un simplu click. 

Vă invităm să participaţi activ la toate etapele campaniei:  

-       Artiştii în competiţie!

-       Pentru tine cine e câştigătorul? Susţine-ţi favoritul din 19 aprilie pe site-ul www.uniter.ro

-       În 8 mai află câştigătorul.

Începem astăzi prin scurte prezentări video pentru fiecare dintre cele 11 categorii de premiu – „Artiştii în competiţie!”. Să-i cunoaştem mai bine şi apoi, din 19 aprilie, să putem întreba „Pentru tine cine e câştigătorul?” şi să spunem START VOT!

Tot din 19 aprilie pagina de facebook şi site-ul UNITER vor răspândi mesaje prin care artiştii îi încurajează pe cei aflaţi în competiţie pentru trofeul UNITER. 

Vă invităm să fiţi alături de noi şi de artiştii nominalizaţi prin preluarea, difuzarea şi postarea informaţiilor referitoare la Gala Premiilor UNITER pe toate canalele media. 

10 premianţi, 33 de nominalizaţi şi peste 600 de invitaţi din Bucureşti şi din ţară sunt aşteptaţi în data de 8 mai la Teatrul Naţional „Mihai Eminescu” din Timişoara pentru a sărbători performanţa în Teatrul românesc.

Spectacolul-eveniment va începe la orele 21.00 şi va fi transmis în direct pe TVR1, TVR HD, TVR Internaţional, Radio România Cultural şi online pe www.uniter.ro şi www.tvr.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel