Starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu s-a agravat

Accident Mario Iorgulescu
Accident Mario Iorgulescu

Potrivit jurnaliștilor România TV, care citează surse medicale din conducerea Spitalului Elias, starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu s-a agravat.

În ultimele 12 ore starea sa de sănătate s-a agravat în urma gravului accident rutier pe care l-a provocat dumincă. Potrivit România TV, medicii au intensificat procedurile de ventilație mecanică pentru a susține funcțiie vitale. Acesta este în continuare internat la Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Elias, medicii urmărindu-i evoluția.

'Referitor la starea pacientului Mario Iorgulescu, internat în spitalul Elias, vă precizăm că aceasta a suferit o agravare în ultimele 12 ore, necesitând intensificarea măsurilor de suport a funcţiilor vitale. Reamintim că acesta a fost prezentat la UPU al SUU ELIAS de un echipaj SMURD, în data de 8 septembrie, în jurul orelor 4,00, ca victimă a unui grav accident rutier. Bilanţul lezional de la prezentare a stabilit necesitatea intervenţiei chirurgicale imediate, pentru următoarele diagnostice: hemoperitoneu masiv prin ruptură de mezosigmoid şi mezenter distal cu ischemie secundară de sigmoid şi ileon distal, contuzie pulmonară bilaterală severă, fracturi costale bilaterale. Intraoperator s-au practicat manevre de hemostază chirurgicală şi rezecţiile intestinale dictate de leziunile descrise anterior. Leziunile post traumatice extra abdominale, care nu beneficiază de tratament chirurgical, au rămas să fie urmărite şi tratate conservator. Întregul complex lezionar continuă să prezinte un potenţial evolutiv foarte grav, inclusiv cu risc vital', susţin reprezentanţii unităţii medicale într-un comunicat remis marţi presei. 

Ieri, reprezentanţii unităţii medicale au spus că Mario Iorgulescu nu a depăşit zona riscului vital şi continuă să necesite îngrijiri de terapie intensivă, evoluţia fiind 'lent favorabilă'. 'Evoluţia pacientului Mario Iorgulescu, internat în Spitalul Elias cu diagnosticul de politraumatism prin accident rutier, este lent favorabilă. El este conştient, rămânând conectat la aparatele de ventilaţie mecanică. Se apreciază că deocamdată nu a depăşit zona riscului vital şi continuă să necesite îngrijiri de terapie intensivă', precizează sursa citată.

Mario Iorgulescu a fost implicat, duminică, într-un accident rutier produs pe şoseaua Chitilei, soldat cu un mort. În timp ce se deplasa pe şos. Chitilei dinspre DNCB către Pod Constanţa, maşina pe care o conducea Iorgulescu ar fi intrat pe contrasens şi s-ar fi ciocnit cu un autovehicul condus din sens opus de un tânăr în vârstă de 24 ani. În urma impactului, ambele autovehicule au fost proiectate în afara părţii carosabile.

'Din accident, a rezultat decesul conducătorului aflat în al doilea autoturism şi rănirea gravă a celuilalt conducător auto, care a fost transportat la Spitalul Elias, fiindu-i recoltate probe biologice', a informat Brigada Rutieră. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel