Star Matinal. Mircea Eremia, nou prezentator: Am emoții. Mi-am dorit de mult

Noua echipă Star Matinal
Noua echipă Star Matinal

Emisiunea ”Star Matinal” are o nouă echipă. Cântărețul Mircea Eremia, Natalia Mateuț și asistenta lor Zizika, un cunoscut coregraf care s-a întors de curând pe plaiurile mioritice, vor fi alături de dumneavoastră, de luni până vineri, de la ora 8 dimineața.

Mircea Eremia recunoaște că la început de drum are multe emoții, dar este și foarte entuziasmat de această etapă din viața sa.

Postul de prezentator este un capitol nou în viața mea. Mi-am dorit de mult să fac acest pas și sunt sigur că mă voi descurca foarte bine. Pot spune că deja sunt familiarizat cu echipa Antena Stars, m-au primit mereu cu brațele deschise când am lansat melodii noi, lucru care mă va ajuta foarte mult să mă acomodez cu această nouă etapă din viața mea. Am emoții, dar sunt unele constructive", spune Mircea Eremia.

Colega lui, Natalia Mateuț, care s-a întors dintr-o binemeritată vacanță, este convinsă că noua echipă va deborda de energie.

"Întotdeauna o schimbare vine cu o provocare pentru fiecare dintre noi. Toamna asta vine cu multe surprize pentru telespectatorii Antena Stars și deopotrivă cei ai "Star Matinal„. Va fi un matinal plin cu energie, voie bună și oameni frumoși cu povești interesante. Ne-am întors după o vacanță frumoasă și ne-am întors cu multă energie bună. Așa că eu, Mircea Eremia și Zizika vă așteptăm în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 8 dimineața, să fiți alături de noi", declară Natalia Mateuț, care se află într-o formă de zile mari.

Vezi și: Echipa nouă de prezentatori la "Star Matinal"!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel