Stănescu (PSD), MOBILIZARE înainte de VOTUL la moțiunea de cenzură

Preşedintele PSD Olt, senatorul Paul Stănescu, îi îndeamnă pe social-democraţi să nu piardă 'meciul de joi' şi se mobilizeze împotriva moţiunii de cenzură depusă de opoziţie pentru a da un semnal de unitate societăţii şi 'o lecţie opoziţiei'.

Stănescu a comparat demersul Opoziţiei cu un meci la care 'nimeni nu ştie cine e căpitanul'.

'Sunt momente politice care sunt absolut esenţiale pentru viitorul ţării. Votul împotriva moţiunii de cenzură, depusă săptămâna trecută de o opoziţie mai degrabă zgomotoasă decât pusă pe fapte mari pentru toţi românii, este unul dintre acestea. Pentru că România are nevoie de stabilitate politică şi economică şi nu de marca binecunoscută a instabilităţii guvernărilor de dreapta din anii din urmă. Opoziţia se bate cu pumnul în piept că va dărâma guvernul, dar nici până la această oră nimeni, dar nimeni nu ştie cine doreşte să-şi asume responsabilitatea. Toţi? Sau cum? Pentru că unii vor la guvernare, alţii vor anticipate, alţii vor să anuleze creşterile salariale, pensiile pentru care au votat şi au militat mult timp alături de noi, alţii vor să se răzbune pe funcţionari. Imaginaţi-vă opoziţia ca o echipă formată din oameni cu preocupări total diferite şi care îşi doreşte să joace cel mai important meci, dar nimeni nu ştie cine este căpitanul', a afirmat Stănescu.

Paul Stănescu a subliniat că social-democraţii trebuie să se mobilizeze împotriva moţiunii şi a punctat că 'nu există planul B'

'Noi, social-democraţii, nu trebuie să pierdem meciul de joi. Prin mobilizarea împotriva moţiunii, trebuie să dăm un semnal puternic de unitate societăţii şi o lecţie opoziţiei că nu este cazul şi momentul să se joace cu interesele românilor şi bunăstarea românilor. Repet ceea ce am spus şi acum două săptămâni: în aceste alegeri prezidenţiale strângem rândurile şi ne luptăm pentru ceea ce au câştigat românii în anii noştri de guvernare. Ne luptăm pentru candidatul nostru şi pentru programul de guvernare. Restul, se vor întrece care mai de care în propriile laude. Despre propriile promisiuni iluzorii, despre concedierea a 400.000 de bugetari, despre austeritate, despre tăieri de salarii şi pensii, şi aşa mai departe. Adică despre ce ştiu ei mai bine să facă. Nu există planul B. Şi asta vom arăta şi la această moţiune de cenzură, că stabilitatea României este mai importantă decât orice târguială pe care o fac partidele din opoziţie între ele. România nu are nevoie de incertitudinea lor politică', a conchis Paul Stănescu, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel