Stanciu, transfer la Sparta Praga. Suma pe care o vor plăti cehii

Nicolae Stanciu a dat lovitura financiară la Wuhan Three Towns. Mesajul impresarului Anamaria Prodan
Nicolae Stanciu a dat lovitura financiară la Wuhan Three Towns. Mesajul impresarului Anamaria Prodan

Telenovela transferului lui Stanciu la Sparta Praga pare că s-a încheiat. Nicolae Stanciu și Anamaria Prodan, cea care-i reprezintă interesele, au ajuns la Praga pentru a semna contractul. Mijlocaşul va efectua azi vizita medicală, după care va fi prezentat oficial ca jucătorul Spartei.

În perioada în care a îmbrăcat tricoul celor de la Anderlecht, un an şi jumătate, românul a evoluat în 48 de partide şi a înscris de nou ori, în toate competiţiile. El a ales să plece de la echipa belgiană pentru a nu mai avea statut de rezervă, la cehi urmând a fi om de bază, scrie Prosport.

Transferul lui Nicolae Stanciu (23 de ani) la Sparta Praga e aproape finalizat, anunţă presa din Belgia, care susţine că mutarea se va face pentru o sumă în jurul a doar 3,5 milioane de euro.

Negocierile dintre Anderlecht şi cehi durează de foarte multe zile şi au început, iniţial, de la cinci milioane de euro, sumă pe care Sparta a transmis că n-o poate plăti. Agentul lui Stangiu a depus eforturi mare, a făcut foarte multe drumuri între Bruxelles şi Praga în încercarea de a convinge cele două părţi, Sparta s-a arătat dispusă la un moment dat să plătească patru milioane de euro, dar, susţine La Derniere Heure, transferul se va face pentru 3,5 milioane de euro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel