Stan Mustață, deces. Sorina Matei: Șeful de la Rahova este etern!

Sorina Matei scrie, pe pagina sa de Facebook, că directorului Penitenciarului Rahova, Denis Alexandru Darie, ”este etern”. Mesajul jurnalistei vine în contextul morții judecătorului Stan Mustață. 

”Pot sa moară oameni, pot să vina cutremure, cataclisme, pot să se schimbe guvernări, indiferent de partide, pot să se termine războaie, pot să înceapă altele, pot să înceapă și se sfârșească revoluții, pot să se întâlnească șefii Coreei de Nord cu americanii, se poate întâmpla orice. Șeful de la Rahova rămâne etern pe funcții ca și funcționarii din MJ care trebuie să-i controleze. Pe toți îi plătim noi. Culmea este ca seful de la Rahova a mai fost odată sef la Rahova, a fost destituit pentru conditiile de detenție după un control al comitetului international de prevenire a torturii ca după aceea, ce credeți? L-au pus la loc director! Va întrebați unde sunt oamenii sistemului, cum supraviețuiește el, unde sunt funcționarii nevazuti? Aici sunt. Soția lui lucreaza la Penitenciarul Jilava, ca aici e și pe dinastii și rețele. Cine i-au pus in funcție și menținut? Politicienii. Miniștrii Justiției! De ce? Pentru ca sunt ai sistemului. Directorul de la Rahova a fost destituit după ce a venit comitetul de prevenire a torturii ca după aceea să fie pus in funcție la loc. Si tot in funcție e si acum. În total, de 8 ani! De ce credeţi că o persoană destituită după ce au venit cei de la prevenirea torturii a fost pusă înapoi fix pe aceeaşi funcţie şi acum în ograda lui a murit un om după ce şi-a bătut joc de el? A fost destituit şi pus la loc pentru că era bun? Nu, a fost pus doar pentru că este al sistemului.” scrie Sorina Matei, pe Facebook. 

”Este născut să fie director”

Același lucru îl scrie Sorina Matei și despre directorul ANT, Marian Dobrică: „de acolo nu pleacă”, ”este născut să fie director general pe aceeași funcție”: ”A fost director al Penitenciarului Brăila, apoi a urcat la nivelul de ditamai director general al ANP în 2012, a retrogradat, tot de bun ce era, ca director al Penitenciarului Slobozia, ca după aceea sa ajungă in 2017 fix de unde a plecat: tot director general al ANP. Și acum în 2018 tot director general al ANP este.” 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel