Stadion Dinamo, modernizare. Carmen Dan: Am făcut toate demersurile

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat miercuri că se doreşte punerea la dispoziţia Companiei Naţionale de Investiţii a stadionului Dinamo pentru a fi modernizat. 

"Astăzi s-a lărgit echipa, care este foarte determinată să-şi atingă obiectivul, acela de a pune la dispoziţia Companiei Naţionale de Investiţii Stadionul Dinamo pentru a fi modernizat. Ne interesează ce-şi doresc românii, ne interesează să valorificăm un bun al statului (...) în interesul cetăţenilor români şi în interesul iubitorilor de sport şi de fotbal", a spus Carmen Dan după întâlnirea cu managerul clubului Dinamo, Adrian Mutu. 

Ea a precizat că se poate vorbi de "foarte puţin timp" până când va putea preda stadionul pentru modernizare Companiei Naţionale de Investiţii. 

"Noi am făcut toate demersurile, administrativ, civile şi penale, care să ne pună în situaţia de a demonstra că suntem hotărâţi să modernizăm stadionul Dinamo. Am făcut deja o sesizare şi în ceea ce priveşte încălcări ale legii penale", a mai spus Carmen Dan. 

Pe 11 iulie, ea anunţa că MAI va iniţia o acţiune în instanţă în cazul stadionului Dinamo, demersul având legătură cu asocierea între CS Dinamo şi Asociaţia FC Dinamo. 

Pe 16 iunie, Carmen Dan declara că a trimis la Direcţia Naţională Anticorupţie concluziile controlului privind asocierea între CS Dinamo şi Asociaţia FC Dinamo. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel