Stadion Dinamo. Carmen Dan, răspuns pentru Mutu. Ziua decisivă

Directorul general al FC Dinamo, Adrian Mutu, a cerut o întrevedere cu ministrul de Interne, Carmen Dan pentru a clarifica situația Stadionului Dinamo. Fostul mare internațional a primit un răspuns din partea ministrului.

"Maine stim daca avem stadion!

Ii multumesc doamnei ministru Carmen Dan pentru raspunsul prompt si pentru faptul ca a reusit sa-si faca timp sa ne vedem chiar maine, la ora 12, la Minister. Sper ca vor fi prezenti, asa cum au promis, si doamna Iagar si domnul Badea, astfel incat atunci cand vom incheia intalnirea vom sti in sfarsit ce se va intampla cu stadionul si, implicit, cu Dinamo.

Hai Dinamo! Hai Romania!", a transmis Adrian Mutu pe pagina personală de Facebook.

Fostul acționar de la Dinamo, Nicolae Badea este proprietar pe loje, în timp ce Clubul Sportiv Dinamo deţine pista de atletism şi suprafaţa de joc, pe care le-a primit în concesiune pe o perioadă nelimitată, acesta nevrând să renunțe la ele. Este şi motivul pentru care stadionul Dinamo riscă să nu intre în procesul de modernizare pentru Euro 2020, iar situația pare extrem de tensionată. Dacă nu se va ajunge la o înțelegere în cel mai scurt timp posibil, stadionul Dinamo nu va putea beneficia de modernizare din partea Guvernului.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel