Stadioane noi Steaua, Rapid şi Arcul de Triumf. Stadiul lucrărilor

Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice (MDRAP) a transmis informaţii cu privire la stadiul lucrărilor de reconstruire a stadioanelor Steaua, Rapid şi Arcul de Triumf.

La Steaua (capacitate de 31.254 de locuri), s-au executat lucrările de infrastructură în proporţie de 95%. Se execută lucrări la partea de suprastructură a stadionului, lucrări din beton monolit şi prefabricate; stadiul acestora este de cca. 85%. Au început lucrările la instalaţii şi arhitectură pentru spaţiile aferente subsolului stadionului (stadiul de cca. 25%) şi montarea confecţiei metalice a acoperişului.

La Rapid (capacitate de 14.050 de locuri), au început lucrările la partea de infrastructură, stadiul acestora fiind: săpătură realizată în proporţie de 100%, betonul de egalizare în proporţie de 70%, hidroizolaţie la nivelul fundaţiilor în proporţie de 70%, fundaţii în proporţie de 7%.

La Arcul de Triumf (capacitate de 8.207 de locuri ), lucrările de săpătură, radier, hidroizolaţii sunt realizate în proporţie de 90%, lucrările de execuţie stâlpi, diafragme, fundaţii izolate - 45%, iar lucrările de execuţie a elementelor structurale aferente suprastructurii - 25%.

Cele 3 stadioane se realizează prin Programul Naţional de Construcţii de Interes Public sau Social, derulat de Compania Naţională de Investiţii, bugetul total fiind de peste 500 de milioane de lei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel