SRS: ”PSD-ul s-a vulnerabilizat”. Scenariu pentru guvernare după europarlamentare

Guvernul României
Guvernul României

Sorin Roșca Stănescu vede o nouă alianță la guvernare, în care PSD își va alege un alt aliat sau PNL-ul se va alia cu USR-Plus.

Sorin Roșca Stănescu a comentat reultatele scrutinului de la europarlamentare de duminică, 26 mai 2019, într-o intervenție telefonică la România tv, luni dimineața:

”Avem la vârf trei partide cu rezultate foarte apropiate. Trei partide mari, PSD ocupând locul doi, dar PSD fiind singurul partid care nu se poate alia decât cu un partid mic, respectiv cu PRo România. Și, împreună, ar putea să facă un punctaj foarte apropiat de punctajul PNL. Atât PNL cât și USR-Plus se pot alia între ele și pot forma o majoritate, poate cu minoritățile, cu neafiliați ș.a.m.d, în Parlament pentru a guverna. Asta înseamnă că pot forma o majoritate pentru a da jos guvernul. Guvernul poate fi dat jos printr-o moțiune de cenzură, dacă opoziția strânge rândurile, sau prin alegeri anticipate.”, a comentat Stănescu.

”Dacă ne gândim la interesul țării este nevoie de un guvern puternic și stabil și atunci trebuie să vină altcineva care să ia locul PSD-ului care s-a vulnerabilizat. PSD-ul în opoziția nu are decât să-și încarce din nou energiile electorale. dacă nu ne gândim la țară și ne gândim la stategii din acestea românești, minore, interesul este să mai fie lăsat PSD-ul ca să se înfunde singur, să se îngroape mai adânc!, a încheiat Sorin Roșca Stănescu.

Citește și:

Alegeri europarlamentare: Procesul de vot s-a încheiat. Rezultate - UPDATE

Vot 26 mai 2019 - Chirieac: Salut și să mă înclin în fața victoriei filozofiei sorosiste

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel