SRS: Cum s-a făcut de râs MRU în plenul Senatului

gafa lui MRU in plen
gafa lui MRU in plen

Parlamentarul PNL Sorin Roșca Stănescu povestește pe site-ul corectnews.ro cum a gafat fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu în plenul Senatului, când a încercat să atace Uniunea Social Liberală pe subiectul unui proiect de lege care urma să aprobe o ordonanță de urgență.

”Mihai Răzvan Ungureanu s-a înfierbântat și, de la microfon, a acuzat USL că, din nou, vine în Parlament cu ordonanțe de urgență și, mai mult, a susținut că actul normativ este o prostie. Extrem de calm, reprezentantul Guvernului a făcut precizarea că respectiva ordonanță de urgență a fost promovată și semnată chiar de el. Adică de MRU. Aplauze la scenă deschisă”, scrie liberalul Sorin Roșca Stănescu.

Premierul Victor Ponta este acuzat de Opoziție că a emis un număr mare de ordonanțe de urgență de la preluarea Puterii, deși în anii trecuți acuza constant fostul Executiv al PDL de exact același lucru. Uniunea Social Liberală a produs în primele 14 luni de guvernare 161 de ordonanțe de urgență. Ponta a explicat că recurge la ordonanțe de urgență pentru că proiectele de lege sunt sabotate în Parlament. USL are o reprezentanță de aproape 70% în Legislativ.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel