Spune-mi ce culoare are mobila pentru copii si iti voi spune ce inseamna asta pentru bebe

Venirea pe lume a unui copil inseamna bucurie, inseamna fericire, dar necesita si foarte multa pregatire. Viitorii parinti trebuie sa cumpere o multime de lucruri, dar sa si amenajeze camera celui mic. Aici, intra in ecuatie mobila pentru copii, care trebuie sa indeplineasca o multime de cerinte, sa nu puna in pericol viata lui bebe si sa fie practica. S-au scris multe articole pe tema alegerii de mobila pentru copii, insa foarte putini au vorbit despre culoarea pe care ar trebui sa o aiba mobila pentru copii.
E cunoscut faptul ca bebe descopera lumea intai in camera lui. Si da, e important sa aiba mobila pentru copii practica, dar specialistii au dezvaluit faptul ca este importanta si culoarea de mobila pentru copii pe care o aleg parintii.

Primul lucru de care trebuie sa tii cont este sexul copilului, asta daca stii si vrei sa il afli inainte de nastere. Specialistii recomanda ca, indiferent de caz, culorile de mobila pentru copii sa fie deschise si vesele, pentru a lumina camera. Tot acestia afirma faptul ca fiecare culoare are o anumita semnificatie si anume:

  • Albastru

Mobila pentru copii albastra inseamna liniste si libertate. Pentru ca atunci cand ne gandim la culoarea albastra, automat ne zboara gandul la cer, la apa. Desi este considerata a fi o culoare pentru baieti, tot mai multi parinti de fetite adopta nuanta de albastru cand cumpara mobila pentru copii, pentru ca ofera o senzatie de relaxare pentru cea mica.

  • Verde

Mobila pentru copii verde inseamna satisfactie, pace interioasa. Asa o descriu specialistii, cel putin. Mobila pentru copii verde este recomandata atat pentru fetite, cat si pentru baieti. Psihologii vorbesc despre cum un bebe agitat se va linisti in timp daca este inconjurat de mobila pentru copii de culoarea verde. Aceasta culoare are rolul de a calma si de a linisti copilul.

  • Roz

Atunci cand ne gandim la mobila pentru copii de culoare roz, ne gandim automat la camera unei fetite. Mobila pentru copii de culoare roz inseamna veselia, bucurie, inseamna a fi jucaus. Ca efect psihologic, mobila pentru copii roz aduce o nota de veselie si de luminozitate, cu conditia sa nu fie exagerata aceasta culoare, astfel se va obtine efectul exact invers.

  • Portocaliu

Specialistii spun ca mobila pentru copii de culoare portocalie inspira bucurie, entuziasm, optimism, fiind o culoare ce incalzeste incaperea.

Indiferent de culoare, specialistii spun clar si raspicat un singur lucru: nu exagerati cu niciuna dintre ele. Mobila pentru copii, pe cat de importanta este, pe atat de “sensibila” este pentru bebe. El va descoperi lumea, la inceput, in camera, intre cei patru pereti, inconjurat de mobila pentru copii achizitionata pentru parinti. Tocmai de aceea ea trebuie sa fie achizitionata istet.
La Noriel, puteti descoperi mobila pentru copii de culori diferite, la preturi accesibile, care sigur va va incanta. In plus, transportul este gratuit la comenzi de peste 150 RON. Descoperiti ofertele si bucurati-va de bebe fara a va face ganduri suplimentare!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel