SPP. Ambasadorul Chinei: Și-a făcut treaba perfect

Ambasadorul Chinei a lăudat profesionalismul SPP-ului și povestit chiar un moment în care a văzut concret modul de acțiune al persoanlului pregătit la cele mai înalte standarde.

Trimisul Beijingului la Bucureşti, Xu Feihong, a transmis un mesaj prin care a lăudat activitatea Serviciului de Protecție și Pază de la care au avut de învățat chiar și partenerii chinezi.

"Serviciile chinez şi român de Pază şi Protecţie au o colaborare bună şi au stabilit o relaţie partenerială foarte apropiată. De exemplu, Serviciul chinez de Pază şi Protecţie a fost invitat să participe la multe exerciţii de protecţie specială. Cele două părţi au schimbat de asemenea şi informaţii şi experienţe, cu ocazii bilaterale sau multilaterale.

Bineînţeles, părţile chineze şi române ar trebui să aibă relaţii şi mai strânse în viitor, pentru că, o dată cu dezvoltarea globalizării, trebuie să facem faţă tot mai multor surse de ameninţare, aşa că sarcina este foarte dificilă, pentru cele două părţi", a declarat ambasadorul.

"sarcina celor de la protecţie este uriaşă şi foarte meticuloasă"

"Am avut diferite colaborări cu SPP, nu doar ambasada, ci şi multe delegaţii chineze. Ştiţi că am avut câteva delegaţii de înalţi oficiali în ultimii câţiva ani, în 2013 premierul chinez, Li Keqiang, a vizitat România şi a participat la întâlnirea 16+1. Anul trecut, domnul Li Zhanshu, membru al Comitetului Partidului Comunist, a venit în România într-o vizită oficială şi de asemenea, a participat la dialogul dintre partide în formatul 16+1. Aceste două conferinţe sunt evenimente multilaterale şi au fost invitaţi mulţi oameni importanţi, iar sarcina celor de la protecţie este uriaşă şi foarte meticuloasă. Dar SPP şi-a făcut treaba perfect", a declarat Xu Feihong

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel