Sportivii români, controlați mai des. ANAD va intra în forță

Cristian Balaj, preşedintele Agenţiei Naţionale Anti-Doping (ANAD), a declarat, miercuri, că instituţia pe care o conduce va intra în normalitate şi va efectua mult mai multe controale anti-doping la toate disciplinele de acum înainte.

"Vor fi mult mai multe controale doping decât înainte, intrăm în normalitate. Este şi motivul pentru care cei de la Agenţia Mondială Anti-Doping sunt alături de noi prin directorul pe Europa, Sebastien Gillot. De asemenea, vom avea multe controale şi la fotbal. În acest fel fotbalul intră şi el în normalitate. Am început să discutăm cu cei de la Federaţia Română de Fotbal şi de la Liga Profesionistă de Fotbal, vom avea o colaborare corectă. Au cerut şi ei mai multe controale. Chiar pot să vă spun că înaintea meciului cu Suedia am fost prezenţi în cantonamentul naţionalei la solicitarea federaţiei, ceea ce este foarte bine", a spus Balaj.

Preşedintele Agenţiei Naţionale Anti-Doping, Cristian Balaj, a fost prezent, miercuri, la un eveniment organizat la Colegiul Naţional "Ion Luca Caragiale" din Bucureşti în cadrul căruia ANAD a oferit titlul onorific de "Ambasador al Sportului Curat" foştilor mari sportivi ai României Doina Melinte, Vali Ionescu Caciureac, Miodrag Belodedici, Helmuth Duckadam, Narcisa Lecuşanu, Alexandru Dedu, Laura Badea şi Mihai Covaliu.

Citește și:

VIDEO Întâlnire Simona Halep - Darren Cahill, în România. Mesajul Simonei

Controale anti-doping în Liga I. Decizie de ultim moment

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel