Spitalul Săpoca Buzău: Bărbat internat a omorât 4 pacienţi şi a rănit alţi 9 cu un stativ de perfuzie - update 3

Un pacient de la Spitalul de Neuropsihiatrie şi Măsuri pentru Siguranţă Săpoca, judeţul Buzău, a omorât, în noaptea de sâmbătă spre duminică, patru pacienţi şi a rănit alţi nouă cu un stativ de perfuzie. 

Potrivit comisarului - şef Laurenţiu Pantazi, şeful IPJ Buzău, unul dintre pacienţi a intrat cu un stativ de perfuzii în două dintre saloane şi a atacat pacienţii.

Din primele informaţii, ar fi vorba de patru morţi şi nouă răniţi grav, câteva victime având traumatisme cranio-cerebrale.

Agresorul are 38 de ani şi este din comuna Săgeata, judeţul Buzău, fiind fără ocupaţie. El a fost internat voluntar cu sevraj etilic în cursul zilei de joi.

După producerea atacului, a încercat să fugă şi a fost imobilizat de un poliţist, aflat în unitatea medicală pentru internarea unui alt pacient. Criminalul se află acum în custodia poliţiei, potrivit Agerpres. 

Update 1: Trei persoane sunt în comă. 

Update 2: Potrivit unor surse din cadrul anchetei citate de Mediafax, trei pacienți ar fi fost omorâți și alți nouă răniți, după ce bărbatul de 38 de ani i-ar fi lovit cu un obiect metalic luat din spital.

Cazul a fost preluat de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău.

Update 3: Numărul persoanelor care au murit după ce un bolnav a atacat cu un obiect metalic pacienții internați la Spitalul de Psihiatrie Săpoca din județul Buzău a ajuns la patru, au anunțat reprezentanții IPJ Buzău.

VEZI ȘI: Atac la Spitalul de Neuropsihiatrie Săpoca din Buzău. Gabi Diaconu, psihiatru: Explozie de violență! Nu e o psihoză oarecare


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel