Speranța Cliseru, plângere penală: Am fost urmărită și hărțuită

Speranța Cliseru, prefectul Capitalei, a reacționat după ce a fost filmată și luată la întrebări de o persoană care a acuzat-o că șoferul său a parcat mașina într-un loc nepermis. 

Vezi aici incidentul: Speranța Cliseru, incident la o terasă. "Nu mă hăituiți". Totul a fost filmat

”Astăzi s-a întâmplat un fapt de o gravitate extremă : în timp ce mă aflam la o întâlnire privată, am fost urmărită și hărțuită de o persoană necunoscută, care mi-a adresat mai multe întrebări acuzatoare, a făcut referire la o anchetă în curs a Parchetului Militar și a culminat cu atenționarea că ar trebui „să stau ascunsă și să mă gândesc de mai multe ori atunci când ies în public".

Anunț opinia publică în legătură cu faptul că am luat decizia de a depune împotriva acestei persoane, pe care între timp am identificat-o, o plângere penală pentru amenințare și ultraj dar și o acțiune în răspundere civilă delictuală pentru atacul adus reputației mele.

Și eu, ca toți cetățenii României, doresc să se afle adevărul dar acesta nu se poate identifica decât în urma unei anchete profesioniste și nu prin amenințarea și hărțuirea proferate de persoane care nu au calitatea să investigheze." este declarația Speranței Cliseru după incidentul de la terasă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel