SPECIFICAȚII Wi-Fi 5G. Când va fi disponibilă tehnologia

Tehnologia 5G ar putea deveni disponibilă întregului public în următorii doi ani. Au fost aprobate oficial specificațiile.

Tehnologia 5G este tot mai aproape de utilizatorii nerăbdători să o testeze. Primul pas a fost făcut deja, astfel încât au fost aprobate oficial specificațiile hardware pentru noile standarde NSA NR– Non-Standalone 5G New Radio de către membrii 3rd Generation Partnership Project, notează playtech.ro.

Specificațiile au fost confirmate în cadrul unei întruniri a grupului 3Gpp la Lisabona

De asemenea, a fost postat un anunț pe pagina de Twitter a grupului cu privire la viitoarele specificații wireless HSA 5G. Acestea par destul de promițătoare, căci oferă compatibilitate completă în spectrul îngust, mediu și larg, cuprins între 1 GHz și 50 GHz. Specificațiile complete vor apărea în curând și pe siteul oficial al grupului.

Progresul vine și cu vești bune pentru producătorii de hardware pentru telefoane mobile și nu numai. Marile companii, cum ar fi Qualcomm sau Intel, dar și altele angrenate în această competiție, pot începe să dezvolte produse și componente 5G, în funcție de noile standarde aprobate.

În luna noiembrie a acestui an, cei de la Qualcomm, ZTE și China Mobile au anunțat că au efectuat cu succes un prim test al unui sistem 5G NR end-to-end, interoperabil. Acesta funcționa deja cu standardele care erau în lucru la grupul 3GPP.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel