Spania: Incendiu la bordul unui cargou italian ce transporta 1.800 de maşini în largul arhipelagului spaniol Baleare

Un incendiu a izbucnit miercuri în zori la bordul unui cargou italian ce transporta peste 1.800 de maşini şi care naviga în largul arhipelagului spaniol Baleare, incendiul fiind stins la mijlocul zilei, au indicat serviciile de salvare spaniole, relatează AFP. 

Din cei 25 de membri ai echipajului, 15 au fost evacuaţi cu elicopterul şi 10 au rămas la bord pentru a ajuta la operaţiunile de salvare, a declarat pentru AFP o purtătoare de cuvânt a serviciilor de salvare, precizând că nu există nici un rănit. Potrivit purtătoarei de cuvânt, 1.843 de vehicule se aflau în cala cargoului specializat în transportul de maşini, Grande Europa, al companiei italiene Grimaldi Lines.

Către ora 11,00 GMT, focul era practic stins şi vaporul era pe cale de a fi remorcat către insula Majorca cu membrii echipajului rămaşi la bordul său, a explicat purtătoarea de cuvânt. Nu cunoaştem cauza incendiului, care a izbucnit în momentul în care nava se afla la 25 de mile marine sud de golful Palma, a mai spus ea. Nava, lungă de 183 de metri, a părăsit marţi portul italian Salerno şi avea ca destinaţie Valencia, în Spania, a indicat site-ul de internet Vessel Finder.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel