Șova, replică pentru Radu Tudor: Mi-am pus capul pe butuc. Am fotografii!

Lucian Șova
Lucian Șova

Lucian Șova i-a oferit explicații lui Radu Tudor, după ce prezentatorul tv a afirmat că are senzaţia că, de multe ori, "Compania Naţională de Drumuri lucrează mai mult împotriva sa".

"Compania Naţională de Drumuri, de multe ori, lucrează împotriva dumneavoastră şi a noastră, plătitori de taxe. Nu o dată am simţit, ca jurnalist, că vă sunt ostitli cei de la CNAIR şi că lucrează peste capul dumneavoastră, cu tot felul de băieţi din ţara asta, şi nu performeaza şi nu livrează", a spus Radu Tudor, în emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.

Lucian Șova a afirmat că lucrurile nu mai stau chiar așa, după ce a luat mai multe măsuri, punându-și "capul pe butuc": "Nici nu afirm, nici nu confirm acest lucru, dar nu au mai reuşit să facă acest lucru în ultimele luni pentru că mi-am pus capul pe butuc. Am trimis secretarii de stat şi au inventariat problemele şi am eliminat barierele administrative. O consilieră a mea stă, în fiecare zi, pe şantier la A3, de dimineaţă până noaptea. Am fotografii. În ultimele săptămâni, se lucrează şi noaptea, de parcă astă vară nu puteau lucra ziua. Produc şi efecte. Sunt foarte încrâncenat ca, până în ultima zi de mandat, să mai produc efecte, chiar dacă acestea nu sunt pe măsură așteptărilor".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel