Şova: Legea nu interzice organizarea de tombole

dan_sova
dan_sova

Senatorul PSD Dan Şova a declarat, marţi, că ştia despre decizia social-democraţilor de a organiza tombole prin care să premieze prezenţa la votul de la referendum, el precizând că legea nu interzice tombolele.

"Cunoşteam acest lucru. E foarte bine că se face, tombole s-au făcut întotdeauna la vot. USL acţionează în conformitate cu legea", a spus Şova.

El a subliniat că legea nu interzice organizarea de tombole.

"Întrebarea e ce lege interzice. Acţiunea e în conformitate cu legea, pentru că vrem ca oamenii să vină la vot. Aceste tombole sunt organizate pentru cei care vin la vot şi care prezintă buletinul (cartea de identitate - n.r.) cu ştampila că au votat. Interesul general e să vină oamenii la vot", a spus Şova.

Senatorul PSD a solicitat şi PDL să organizeze tombole pentru a stimula prezenţa cetăţenilor la votul de la referendum.

"Solicităm PDL să organizeze şi ei tombole ca să vină şi ei la vot. Interesul e să vină cât mai mulţi români la vot, să avem un referendum legal şi legitim. În loc să piardă vremea făcând plângeri penale, să facă tombole pentru a aduce cât mai mulţi la vot, pentru că legea nu interzice asta", a spus Şova.

Prim-vicepreşedintele PDL Cezar Preda a declarat, marţi, referindu-se la "faimoasa circulară a lui Dragnea", că PDL va depune sesizare penală la adresa lui Liviu Dragnea şi a responsabililor USL pentru încălcarea legii şi săvârşirea infracţiunii de oferire de mită electorală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel