Soțul Corneliei Catanga, după ce s-a spus că şi-ar fi pierdut vederea: Vă rog să mă credeți

Soțul Corneliei Catanga a vorbit, miercuri, despre starea de sănătate a artistei.

Aurel Pădureanu, soțul Corneliei Catanga, a venit cu noi detalii despre partenera sa de viață, după ce s-a spus că şi-ar fi pierdut vederea în urma unui stop cardio-respirator.

„Eu am fost aseară la ea, am stat până la 3.30-4.00. Cornelia se simte mult mai bine. Am auzit un zvon că ar fi orbit definitiv. Nu este adevărat. Toată lumea știe că are o boală de mulți ani. Dar nu a orbit definitiv. Bunul Dumnezeu să ne ajute pe toți. Și-a mai revenit", a declarat Aurel Pădureanu, miercuri, într-o intervenție telefonică la Antena 3.

„Copilul nu mai doarme de două, trei zile. Nu mai vrea să studieze pianul. E bulversat, vă rog să mă credeți, și sunt enorm, enorm de supărat", a mai spus acesta.

Cornelia Catanga este cântăreață de muzică lăutarească. S-a născut în anul 1958, în satul Zeletin În 1979, a cântat pentru scurt timp alături de Romica Puceanu, iar în 1985 are primul spectacol la Sala Polivalenta (spectacol de comedie cu momente muzicale, alături de Stela Popescu și Alexandru Arșinel). Din 1986, a susținut turnee în străinătate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel