Soția lui Michael Schumacher, ACTUALIZARE despre starea de sănătate a legendei de Formula 1

Corina Schumacher. foto: captura video youtube
Corina Schumacher. foto: captura video youtube

Soția lui Michael Schumacher a transmis un nou mesaj privind starea de sănătate a fostului mare campion de Formula 1, potrivit Mirror.

Soția lui Michael le-a spus fanilor, în contextul apariției unei noi pagini de Facebook dedicată susținerii campionului, faptul că: Lucrurile mari încep cu pași mici. Multe particule mici pot forma un mozaic imens ".

Michael Schumacher se află încă sub tratament, care poate dura până la trei ani. Îl vizitez constant și stau de vorbă cu familia lui despre progresul pe care îl face. Soția lui vede lucrurile foarte clar și face totul ca Michael să aibă cele mai bune condiții", a declarat recent doctorul Jean-Francois Payen, care se ocupă de legenda Formula 1.

Fostul manager al lui Schumacher, Willi Webber, a susținut în luna noiembrie 2019, că soția fostului pilot de Formula 1, Corinna Schumacher, ar ascunde adevărul despre starea de sănătate a soțului ei. "Michael se află în cele mai bune mâini posibile în acest moment şi facem tot ceea ce putem pentru a-l ajuta, cu siguranţă. Încercaţi să înţelegeţi, însă, că noi respectăm dorinţa lui Michael de a păstra confidenţialitatea în privinţa stării sale de sănătate", a răspuns Corina Schumacher într-un interviu acordat revistei She's Mercedes.

Amintim faptul că Michael Schumacher a suferit un grav accident la schi, în 2013. De atunci, acesta a suferit două intervenții chirurgicale în Franța. În 2014 a fost externat dintr-un spital din Elveția, iar de atunci urmează diferite tratamente de recuperare, acasă. Michael Schumacher este cel mai titrat pilot din Formula 1. Din 1991, de când a început să concureze, a câștigat șapte titluri de campion mondial (1994, 1995, 2000, 2001, 2002, 2003 şi 2004).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel