Soţia lui Dan Voiculescu, destăinuiri tulburătoare: Când ierți, e o povară în minus

Soția lui Dan Voiculescu, Liana Voiculescu, a vorbit, duminică, la „Secvențial cu Adrian Ursu”, despre rezistența familiei sale în toată această perioadă de când soțul ei se află încarcerat. 

La 506 zile de la arestarea soțului ei, Liana Voiculescu a vorbit despre drama trăită în data de 8 august 2014.

"Eu nu le-am numărat (zilele de când Dan Voiculescu se află în închisoare - n.red.) și nu le număr pentru că am o anumită concepție legat de lucrul acesta. Consumul sufletesc ar fi imens. (...) Important este să accepţi realitatea și să trăieşti prin ea. Încerci să intri într-un cotidian și să ajungi la un ritm. Te gândeşti că vrei să faci, să continui. Ai un copil adolescent și trebuie să-l călăuzești, să-l faci să înțeleagă că tata nu te-a părăsit, tata e acolo, dar vine la tine și încerci să suplinesti fiind foarte puternică, pentru că viața nu te iartă. (...) Dacă ar fi să ne gândim la data de 8 august, când Dan a plecat, ziua aceea a fost cumplită pentru mine. Pentru că pleci acasă fiind doar jumătate. (...) Dar îl mulțumesc lui Dumneze că îl am, că este acolo și că într-o zi va veni acasă. Nu m-am gândit niciodată că se va întâmpla asta. Într-o zi va veni acasă la mine, acasă la fetele lui, la nepoţi și vom putea fi din nou o familie", a povestit Liana Voiculescu. 

[citeste si]

Totodată, aceasta a vorbit și despre cum a ajuns să-l ierte pe fostul președinte Traian Băsescu, dincolo de revolta simțită pentru ceea ce i s-a întâmplat soțului ei.

"Am plecat în munți și am înțeles cum e viața alături de măicuțe, de călugării pustinici și am mai înțeles un lucru care m-a fascinant. Oamenii aceștia se roagă pentru noi toți, ceea ce înseamnă că niciodată nu suntem singuri. (...) E foarte important să-i apreciem pe cei de lângă noi. (...) Ajungând la o mănăstire din Ardeal, părintele stareţ m-a rugat, privindu-mă în ochi foarte puternic, să îi spun că l-am iertat pe Băsescu. S-a uitat atât de pătrunzător în ochii mei că nu am putut să spun nu", a mai spus Liana Voiculescu, după care a povestit și o întâmplare distractivă. 

"Mergând în piață, un vânzător de salată aproape a strigat după mine: "Doamnă, l-ați iertat pe Băsescu?". M-am întors și i-am spus foarte liniștită:  "Da! L-am iertat". El foarte revoltat a spus: "Eu nu l-aș fi iertat". Eu l-am înțeles, dar vreau să vă spun că e o povară în minus când ierți", a povestit Liana Voiculescu.

"Am avut un președinte care și-a bătut joc de 7,4 milioane de oameni și sunt convinsă că Dumnezeu vine după fiecare", a mai explicat Liana Voiculescu, care a transmis ulterior un mesaj pentru soțul său.

"Aș vrea să pot să-l îmbrățișez și să rămân așa câteva ore. Dar pentru că nu pot, am să-i spun că îi doresc să fie sănătos și puternic. Cu siguranță știe că iubirile de acasă îl așteaptă să vină", a încheiat Liana Voiculescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel