Sorina Pintea în cazul Matteo Politi: Și pentru mine este o surpriză! În sistemul public așa ceva nu se poate întâmpla

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a declarat într-o apariție televizată că este o anchetă în curs în cazul medicului Matteo Politi. De asemenea, ministrul susține că ”în sistemul public așa ceva nu se poate întâmpla”.

”Este o anchetă în curs. Sunt multe chestii de lămurit și vreau să mă asigur că nu mai sunt și alte dosare incomplete. Clinicile private nu sunt conștiente de ceea ce trebuie să facă. Adică să presteze servicii de calitate și în siguranța pacienților. Vă asigur că în sistemul public așa ceva nu se poate întâmpla. A primit o parafă fără niște documente legale, parafă pe care nu putea să o utilizeze fără celelalte documente. (...) Și pentru mine este o surpriză pentru că am înțeles că existau încă din noiembrie sesizări. Prima sesizare pe care Direcția de Sănătate Publică a avut-o săptămâna trecută joi, deși dosarul era din noiembrie. Până atunci nimeni nu a sesizat că ar fi o problemă.” a declarat ministrul Sănătății, Sorina Pintea, într-o apariție la postul de televiziune România TV. 

Tot în cadrul intervenției televizate, ministrul Sănătății a precizat și că ”angajatorul” medicului Matteo Politi este primul care ar trebui să răspundă, pentru că, susține Sorina Pintea, are obligația să verifice toate documentele, înainte de angajare. 

Vezi și: 

Cum a fost prins Matteo Politi! Ciutacu: Hai să nu ne mai ascundem după degete

Matthew Mode, ajutat de alți medici? Cine sunt cei doi colaboratori

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel