Sorina Pintea a demisionat din funcția de senator PSD

Senatorul PSD Sorina Pintea a anunţat, vineri seara, pe pagina sa de socializare, că renunţă la funcţia parlamentară pentru cea de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Baia Mare. 

"Recunosc că nu a fost o decizie uşoară, iar în hotărârea mea m-am consultat în primul rând cu membrii familiei, cărora doresc să le mulţumesc încă o dată că mi-au fost alături în tot acest timp(...) Optez pentru funcţia de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă 'Dr. Constantin Opriş' Baia Mare, poziţie care îmi permite să ajut mai mult Maramureşul şi maramureşenii şi îmi conferă posibilitatea de a continua proiectele mari demarate la nivelul unităţii medicale, renunţând la calitatea de senator al Romaniei", a precizat Sorina Pintea, în mesajul său. 

Aceasta a subliniat că doreşte să continue proiectele de modernizare a SJU Baia Mare începute, cât şi altele aflate în pregătire, împreună cu societatea civilă. 

"Din calitatea de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Baia Mare, postură din care sunt sigură că pot face bine oamenilor, în primul rând prin continuarea modernizării serviciilor medicale (...), amintesc aici proiectele extrem de importante demarate la nivelul unităţii spitaliceşti, unul dintre acestea fiind Programul de Radioterapie, care este un proiect de suflet, modernizarea Blocului Operator şi un proiect la fel de important, cred eu, creşterea calităţii resursei umane. De asemenea, am demarat proiecte importante împreună cu societatea civilă, proiecte care vor să aducă spitalul mai aproape de oameni, de nevoile lor. Experienţa câştigată şi relaţionarea la nivelul comisiei de sănătate şi al celorlalte comisii, mă fac să cred că proiectele propuse de Maramureş în acest domeniu vor fi agreate şi vor putea fi implementate cu succes", a mai precizat Sorina Pintea. 

Senator PSD maramureşean a menţionat că ziua de vineri este data limită la care trebuie să opteze pentru una dintre cele două funcţii, cea de parlamentar sau cea de manager al SJU Baia Mare, informează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel