Sorina Matei, replici cu avocatul familiei Săcărin. Întrebarea care a provocat SCANDAL la B1 TV - video

Sorina Matei
Sorina Matei

Carla Istrate, unul dintre avocații familiei Săcărin, i-a transmis Sorinei Matei că ai săi clienți nu vor să vorbească cu jurnalista prin niciun mijloc - nici personal, nici prin avocat. ”O discuție despre afacerile familiei Săcărin peste ocean reprezintă o imixtiune în viața privată și va fi tratată ca atare”, a transmis Carla Istrate într-un mesaj citit de Sorina Matei la B1 TV.

Apoi, a intrat, în direct la B1 TV, Claudia Postelnicescu, avocat al familiei Săcărin. Sorina Matei a întrebat-o pe aceasta cu ce se ocupă familia Săcărin.

"Care sunt veniturile și averea familiei Săcărin?", a întrebat Sorina Matei.

"Nu am aceste date și nici nu m-au interesat și ar trebui să nu vă intereseze nici pe dumneavoastră. Sunt aspecte ce țin de viața privată. Aceste lucruri ce țin de viața privată sunt protejate de lege. Imixtiunile în viața privată au consecințe juridice, printre care și daune. Dacă eu vă întreb acum care sunt afacerile și veniturile dumneavoastră... ", a zis Claudia Postelnicescu.

"Le-am publicat de mai mulți ani", a replicat Sorina Matei.

"Poate le-ați publicat, dar faptul că vă întreb acest lucru este o imixtiune în viața privată. Nu am niciun drept să vă pun această întrebare. V-am zis cu titlul de exemplu", a zis avocatul familiei Săcărin.

"Ce imixtiune?! Sunt date publice", a zis Sorina Matei.

"Există dubii cu privire la faptul că nu își permit să întrețină copiii? Acum vorbiți despre toți frații Săcărin?", a zis avocatul.


"Vreau să vă dau un sfat juridic pro bono: ce faceți dumneavoastră acum este bullying, este hărțuire. Intrați în viața privată a unei familii. Este complet irelevant ce fac cumnații, străbunicii, bunicii și verii familiei Săcărin. Asta nu este investigație de presă, este bullying. Dacă aveți nevoie de avocat poate mă mai gândesc să vă dau sfat pro bono”, a adăugat avocatul.

”Nu fac niciun bullying! Sunt ziarist de investigație. Este normal. Lucrez cu date publice”, a conchis Sorina Matei.

Sorina rămâne în continuare la familia Săcărin care a adoptat-o

Curtea de Apel Craiova a respins, vineri, cererea procurorului general prin care se solicita suspendarea adopţiei în cazul fetiţei din judeţul Mehedinţi.

În urma deciziei instanţei, adopţia rămâne valabilă. Pe rolul Curţii de Apel Craiova se mai află şi cererea de revizuire a adopţiei depusă de procurorul general.

Potrivit avocatului familiei Şărămăt, Victor Dumitrică, Sorina rămâne în continuare la familia Săcărin care a adoptat-o.

Tribunalul Olt urmează să judece în perioada următoare solicitarea procurorului general de emitere a unei Ordonanţe Prezidenţiale prin care să i se interzică Sorinei să părăsească ţara.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel