Sorina Matei, după declarația lui Barna: Propaganda nu mai știe ce să inventeze

USR - PLUS
USR - PLUS

Jurnalista Sorina Matei a reacționat după declarația lui Dan Barna.

În contextul achitărilor din justiție, Dan Barna declarase la Televiziunea Română că ”dacă am avea 100% condamnări, am fi în Coreea de Nord”. Sorina Matei a taxat declarația candidatului USR-PLUS la alegerile prezidențiale.

„Fiți atenti ce prostii monumentale scoate Barna din el. Când vin achitările de le sar dintii din gura, propaganda nu mai ştie ce sa mai inventeze. Ca atare, Zice Barna așa:

- condamnări 100% are doar Coreea de Nord. Greșit, băi, Barna. Rata de achitări sub 10% pe infracțiuni de corupție au Germania, UK, Franța. Și astea nu-s Coreea de Nord. Prostuța voastră a umplut de achitări DNA de au ajuns la 40% și așa va rămâne DNA mult timp.

- ca e normal sa existe achitări. Da, e normal, dar nu pe dosarele mari, fanion, pe gulere albe, înaltă corupţie, şefi de instituţii, in care toate dosarele sunt sfârşite în achitări și oamenii sunt trimiși in judecata ca sa dea bine la prostii voștri.

-ca SIIJ e o institutie politica. Poate domnul Barna trăiește pe Marte sau crede că DNA e înfiinţată de aliens, dar pe principiul asta și Dna e o institutie politica. Spre deosebire de SIIJ, care a fost înființat de forul legislativ prin lege, Dna a fost înființată fix prin Ordonanța de Urgentă. A lui Adrian Nastase. Ca sa fim bine înțeleși. Modificata tot prin ordonanta de Macovei. Deci SIIJ e mai fundamentata legislativ decât Dna.

- daca exista achitare nu înseamnă ca procurorii au greșit. Dacă exista ascultare bai Barna pe probe inexistente și pe legi inexistente, inventate de prosti, bineînțeles ca procurorii au greșit. Şi trebuie să răspundă. Și judecatorii care au dat măsuri preventive la cererea proștilor.

Pe scurt, aveţi un exemplu de Barna, nutreț pentru cretini. Tipic USR. Aplauze. Votaţi proştii!”, a tunat Sorina Matei, pe pagina personală de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel