Urmărește emisiunea live


Sorina Matei, atac la Ludovic Orban pe tema deficitelor: Sunt de pe vremea PDL şi erau duble

Sorina Matei
Sorina Matei

Sorina Matei desfiinţează afirmaţiile făcute de Ludovic Orban pe seama deficitului bugetar şi a găurilor găsite în bugetele diferitelor ministere după preluarea guvernării. 

"Mă scuzaţi că nimeni din jurnalizdi, purtători vremelnici de legitimaţii, nu-l întreabă pe Sică de deficitele şi găurile astea pe care le tot mestecă for fraieri, el crezând că toată lumea e proastă şi asta ţine loc de program de guvernare.

Io ţin minte, şi ţin minte bine, că încă de când eram la Cotroceni şi a anunţat Băse tăierea salariilor şi a pensiilor, era problemă cu fix aceleaşi deficite. Că d'aia a anunţat tăierile. A vrut să taie pensiile, că era deficit uriaş la fondul de pensii. Şi tot aşa. Deficitele sunt de pe vremea PDL şi erau duble.

Normal că s-au mai redus ca sumă, dar s-au menţinut, că n-a venit nimeni cu miliardele să le dea cadou la fondul de pensii. Deci asta cu deficitele este marotă pentru cretini. Luaţi depeşele vremii să vedeţi că problema este fix de pe vremea PDL care a fost la guvernare vreo 8 ani. Să vină acum Sică să vorbească de deficite care sunt chiar de pe vremea lor, dar s-au mai redus, mi se pare că mie îmi insultă inteligenţa.

Textele astea, cu greaua moştenire pe care dacă o analizezi şi documentezi- observi că vine tot de la ei, sunt fix nutreţ pentru fraieri. PeNeLeu' nu are program de guvernare, asta este realitatea, şi pentru că nu ştiu să guverneze bagă noi taxe, aşa cum anunţă voios tot Sică. Perfect. Asta au făcut şi ceilalţi tot din PDL când furau de la retrocedări ei şi îşi plăteau campaniile şi mafioţii, şi tăiau banii oamenilor. Nimeni nu învaţă din istorie nimic. Istoria e pentru oameni deştepţi, nu cretini", a scris Sorina Matei pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel